Tijden

Het gebouw opent op 16 maart vanaf 12.00 uur. De start van de grote show is om 13.00 uur (de zaaldeuren openen om 12.30) en duurt tot 14.15, daarna is het gebouw open tot 17.00 U kunt alle programma onderdelen in het gebouw bezoeken met hetzelfde ticket behalve onze speciale Backstage Tours, aparte tickets daarvoor kunt u hier bestellen (op=op).

Met uw ticket kunt u op 16 maart een kijkje nemen in het hele gebouw, het gebouw wordt nog eenmaal volledig open gesteld voor het publiek. Op diverse plekken en in verschillende zalen in het gebouw zijn er activiteiten. Kijk op deze pagina voor het volledige programma. De show in de King Willem-Alexander Zaal heeft vrije zitplaatsen, zorg ervoor dat u er op tijd bent, de zaaldeuren zijn geopend vanaf 12.30.

Tickets

Kaarten voor dit gehele evenement zijn slechts €5,50 (+€0,50 service kosten per ticket en €1,80 transactie kosten per bestelling). Voor de diverse programma onderdelen heeft u slechts 1 ticket per persoon nodig (met uitzondering van de Backstage Tours). Zonder ticket is het gebouw deze dag niet toegankelijk.  Tickets kunt u bestellen via Eventim.

Eten & Drinken

Tijdens Festival TIJD kunt u genieten van een hapje en drankje bij diverse foodtrucks op ons cateringplein, ook staan er diverse barren door het hele gebouw.

Cashless

World Forum is een cashless locatie, u kunt hier alleen pinnen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

World Forum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes.Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein.

Bereikbaarheid met de auto

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto, World Forum heeft een eigen parkeergarage.