Tijden

Het gebouw opent op 16 maart vanaf 12.00 uur. De start van de grote show is om 13.00 uur (de zaaldeuren openen om 12.30) en duurt tot 14.15, daarna is het gebouw open tot 17.00 U kunt alle programma onderdelen in het gebouw bezoeken met hetzelfde ticket behalve onze speciale Backstage Tours, daar heeft u naast uw reguliere ticket een apart ticket voor nodig.

Op diverse plekken en in verschillende zalen in het gebouw zijn er activiteiten zoals Jazz in the Building, diverse exposities. Kijk op deze pagina voor het volledige programma. De show in de King Willem-Alexander Zaal heeft vrije zitplaatsen, zorg ervoor dat u er op tijd bent, de zaaldeuren zijn geopend vanaf 12.30.

Tickets

Kaarten voor dit gehele evenement zijn slechts €5,50 (+€0,50 service kosten per ticket en €1,80 transactie kosten per bestelling). Voor de diverse programma onderdelen heeft u slechts 1 ticket per persoon nodig (met uitzondering van de Backstage Tours). Zonder ticket is het gebouw deze dag niet toegankelijk. Tickets kunt u bestellen via Eventim.

Praktische informatie

Tijdens Festival TIJD kunt u genieten van een hapje en drankje bij ons Food Festival en in de Lounge. World Forum is een cashless locatie, u kunt hier alleen pinnen.

Bereikbaarheid 

World Forum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes.Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein.

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto, World Forum heeft een eigen parkeergarage, uw uitrijkaart koopt u bij de automaten of bij onze Front Office balie. LET OP: De Koningstunnel is in het geheel afgesloten voor verkeer gedurende dit evenement, dit levert veel verkeershinder op, hou rekening met uw reistijd.

Ook hebben wij fietsenrekken voor en naast ons gebouw, hier kunt u uw fiets plaatsen.